Houten-muurdecoratie

Houten-muurdecoratie

Wandrek zwart

(11) Design wandrek 101 dingenrek uit de collectie van het merk Woood. Gemaakt grenenhout , geborsteld waardoor de nerven goed zichtbaar zijn. Een stoer wandrek om wat kleine spulletjes op uit te stallen. hoogte 178 cm

naar de website

3-luik 160 X 160 CM

(188)Behalve drieluik-schilderijen bestaan er ook drieluik-houten wandpanelen.Dit is wel een heel groot exemplaar van 160 X 160 centimeter.

naar de website

Houten muurdecoratie

Tegenwoordig zijn het niet alleen de schilderijen die als muurdecoratie geschikt zijn. Wanddecoraties van hout bijvoorbeeld geven aan uw interieur een natuurlijke uitstraling. Deze worden vaak gemaakt van gerecycled hout of duurzaam verwerkt hout. Ook zeer populair zijn de soort wanddecoraties die ook een andere functie hebben zoals het opbergen of uitstallen van kleine spulletjes. Houten wandborden met opdruk en teksten zijn ook een leuk idee om uw muur mee op te fleuren en direct een leuke boodschap mee te geven. Onder de houten muurdecoraties vallen ook de grote houten wandklokken, die op zichzelf al een prachtig aanzien geven en sfeer brengen in uw interieur.

Houten Schilderij

(06)Een mooi groot houten schilderij van LaForma.het is een witte houten lijst met zes verticale houten stroken waar een mooie afbeelding is op aangebracht.

naar de website

Speech bubble

(11) Kare Design komt met deze leuke houten wanddecoratie wat direct dienst kan doen als klein plankje voor het uitstallen van kleine spulletjes. Deze muurdecoratie is gemaakt van gelakt Seesham hout in de vorm van een wolkje van een stripverhaal. De afmeting is breedte 65 x hoogte 35 cm en een diepte van 15 cm

naar de website

Wandrek haken

(66)Een prachtig afgewerkt en erg handig wandrek met haken en vier plateaus om kleine spulletjes op te plaatsen.Behalve een handig is het ook een decoratief wandrek.

naar de website

Wandrek bruin

(66)Dit is een wandrek welke bestaat uit drie vierkante elementen.U kan het rek bijvoorbeeld gebruiken om een aantal kleine decoratieve objecten of decoratiebeeldjes op te plaatsen.

naar de website

Muurdecoratie Stay Calm

(11) Houten wanddecoratie met de tekst Stay Calm. Gemaakt van hout met een vintage afwerking om oud te doen lijken. Deze muurdecoratie heeft een afmeting van 100 x 30 cm. De hoofdkleur is blauw

naar de website

Teakhout Paneel

(11)Dit robuuste d-Bodhi houten paneel is gemaakt van tal van stukjes gerecycled teakhout.Het gehele paneel is met de hand in elkaar gezet.

naar de website

Timbergram

(18)Dit is een voorbeeld van een Timbergram houten poster of houten wanddecoratie.Deze kleine houten decoraties hebben meestal afbeeldingen welke gebruikt worden als muurdecoratie voor de kinderkamer.

naar de website

Wandbord Cheesy

(66)Een sfeervol houten wandbord van het merk gutmann Factory. Het is een netjes afgewerkt bord welke met de hand is afgelakt.De afmeting is 60 X 80 centimeter.

naar de website

Youtube

(06)Een houten wanddecoratie van het Spaanse woonmerk LaForma. Het betreft een decoratie met een afbeelding waarop onder andere de tekst youtube te zien is.

naar de website

Decoratie zwart met tekst

(11) Een houten frame gemaakt van zwarte vezelplaat met de tekst "It alway seems impossible until it is done" in de kleur wit Afmeting van decoratie is 63 x 43 cm

naar de website

LaForma Vierkant

(11)Een bijzonder apart vierkant houten paneel van LaForma. Dit paneel is geheel gevuld met kleine stukjes gerecycled tropisch hout.

naar de website

Plank met Mandjes

(11)Hier kijkt U naar een Kare-Design wandplank met een aantal metalen opbergmandjes.

naar de website

Skyline New York

(18)Op deze grote houten wanddecoratie ziet U een afbeelding van de New York Skyline.De afmeting van dit exemplaar is 75 X 150 centimeter.

naar de website

Muurkastjes

(11)Hier ziet U twee hele aparte houten muurkastjes van het Zuid-Duitse woonmerk Kare-Design.Deze zijn gemaakt van gerecycled teakhout.

naar de website

Houten decoratie ladder

(11) Houten ladder als decoratie gemaakt van massief teakhout met zwart details. Hoogte 151 cm x breedte 50 cm. Natuurlijk alleen als decoratie te gebruiken, bijvoorbeeld in de badkamer voor het ophangen van handdoeken.

naar de website

J-Line Tekstbord

(06)Dit is een houten tekstbord van het Belgische woonmerk J-Line. Het bord is voorzien van een tekst welke met sierlijke letters is aangebracht.

naar de website

Wandpaneel Rond 60 CM

(188)Een mooie rond model wandpaneel met een doorsnede van 60 centimeter.De kleur van het paneel is Light Grey.

naar de website

Toekan

(18)Deze toekan is geprint om een multiplex plaat van berkenhout.De muurdecoratie is van het bekende merk Kek-Amsterdam.

naar de website

Botanische muurplaat

(02) Botanische muurplaat met houten lijsten en een plaat van katoen met een botanische afbeelding. De afmeting is 75 x 55 cm. De houten lijsten zijn in de kleur zwart.

naar de website

Milky Way

(11) Kare Design komt met deze houten wanddecoratie "Milky Way" Een omlijsting van hout met een opvulling van houten blokjes en bolletjes. Afmeting 100 x 100 cm met een diepte van 12 cm

naar de website

Wandplank met spiegel

(11) Uit de collectie van het Nederlandse woonmerk Zuiver komt deze houten wandrekje met spiegel. De spiegel is draaibaar. Geheel gemaakt van MDF met een eiken fineer.

naar de website

Deco kitchen

(11) Houten wanddecoratie voor de keuken geheel gemaakt van hout met de tekst "this Kitchen was clean Yesterday I am sorry you mist is" Let op de houten wanddecoratie heeft een vintage afwerking. De afmeting is 50x50 cm

naar de website

Decoratie River

(11) LaForma wanddecoratie "River" gemaakt van gerecycled hout en daarna behandeld met een White Wash. Afmeting 80 x 80 cm met een diepte van 5 cm.

naar de website

decoratie Aliah

(11) Houten wanddecoratie in een zwarte omlijsting met een prachtig tegeltjes design. Geheel in de kleuren zwart en wit. Afmeting van deze muurdecoratie is 63 x 63 cm

naar de website

houten decoratie frame

(02) Stoere houten wanddecoratie in de vorm van een frame waarin u kleine spulletjes kunt ophangen zoals foto's en memo briefjes.

naar de website

Esmeralda 60 X 60 CM

(188)Een prachtig houten wandpaneel of wanddecoratie van 60 X 60 centimeter.Het wandpaneel heeft een zogenaamd burned Grey kleur.Het is een sierlijk stukje houtsnijwerk van ongekende klasse.

naar de website

Storytile 75 X 150 CM

(18)Dit is een grote houten muurdecoratie van de kunstenares "Marga van Oers" Deze houten kunstobjecten hebben de naam Storytiles en zijn gemaakt van 18 mm dik berkenhout. Storytile is een vernieuwende kijk op muurdecoraties en hebben vaak een vrolijke afbeelding.

naar de website

Lavis Jut

(11) Wanddecoratie "Lavis Jut" is een bijzonder kunstwerk geheel gemaakt van gerecycled hout, daardoor ontstaan de verschillende vormen en kleuren. Afmeting 120 x 80 cm met een diepte van 5 cm

naar de website

Wanddecoratie Sit

(66)Deze vierkante houten muurdecoratie bestaat uit een frame waar heel geduldig met de hand al deze kleine stukjes drifthout op is vastgemaakt.Het is echt de meest bijzondere houten muurdecoratie die wij ooit gezien hebben.

naar de website

muurdecoratie Sawa

(11) Muurdecoratie "Sawa" is geheel gemaakt van massieve kleine houten stammetjes en heeft een totale diameter van 60 cm. Een manier om de natuur in uw huis te halen en voor sfeer te zorgen.

naar de website

Milimetrado

(02) Dit is het wandbord "Milimetrado World Map" Leuk om bijvoorbeeld je vakantieherinneringen zoals foto's of kaarten op te prikken. Gemaakt van stevig kurk, zodat u er lang plezier van kan hebben.

naar de website

Wanddecoratie Soho

(11) Met deze houten muurdecoratie haal je de 60 en 70 jaren weer in huis. De paneel "Soho" is geheel gemaakt van hout en vintage gemaakt. Afmeting 80 x 40 cm

naar de website

Coming Kids

(18)Deze sfeervolle houten muurdecoratie is bedoeld om kleine decoratieve objecten in te plaatsen zoals kleine leuke beeldjes.

naar de website

Kleurrijke muurdecoratie

(11) Een frame van zwarte vezelplaat afgewerkt in vrolijke kleuren en tegeltjes design.

naar de website

Hangend pronkrek

(11) Uit de collectie van het woonmerk VT wonen komt dit rek om wat kleine spulletjes in uit te stallen. Vervaardigd van massief grenenhout en te bestellen in de kleuren zwart, wit en grijs

naar de website

Ronde Wandklok

(06)Behalve een wandklok is dit tevens een houten muurdecoratie.Het is een rond exemplaar gemaakt van massief acaciahout.De doorsnede van dit model is 35 centimeter.

naar de website

Wanddecoratie Dream

(11) Houten wandpaneel met de tekst die over dromen gaat. Gemaakt van hout in een blauwe vintage afwerking. Afmeting 60 x 60 cm

naar de website

Woody Map XL

(02) Dit is de "Woody Map XL" een volledig met hand gemaakt bord van een hoogwaardige kurk. Met dit bord kunt u uw vakantiebestemmingen bijhouden door middel van de bijgeleverd pinnetjes. Afmeting 90 x 60 cm

naar de website

Houten deuren

(66) Wanddecoratie in de vorm van 2 houten deuren in houtsnijwerk met twee handvatten. Afmeting 140 x 70 cm. Gebruikte materialen MDF en metaal.

naar de website

Wanddecoratie Ailat

(11) Muurdecoratie "Ailat" is uit de collectie van het Spaanse woonmerk LaForma en bestaat uit een omlijsting van hout en met een opvulling van massieve houten blokjes. De afmetingen zijn diepte van 7 cm en hoogte en breedte van 100 x 100 cm

naar de website

WoWood Mixz

(18)Dit is een voorbeeld van een WoWood Mixz wandpaneel. Met deze panelen kunt U een deel of de gehele muur mee bekleden.Het geeft een warme sfeervolle uitstraling.Deze panelen zijn in zes verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

naar de website

Wandpaneel Santiago

(188)Dit is een stukje houtsnijwerk van 90 X 90 centimeter.Een wandpaneel als deze past perfect in een landelijk ingerichte woning.

naar de website

Shabby Chic

(11)Sfeervolle grote houten muurdecoratie met diverse opbergfuncties.Zo kan je er kopjes, kaarsen en bijvoorbeeld plantjes op de bovenste plank plaatsen.Een tijdschrift kan in de lectuurbak en zelfs een jas kan je er ook ophangen.

naar de website

Wandplanken

(11)Twee hele dikke wandplanken die op een bepaalde manier in elkaar passen.Gebruikt dit houten exemplaar om sfeervolle kleine decoratieobjecten in of op te plaatsen.Deze wandplanken zijn van het meubelmerk Kare-Design.

naar de website

Wereldkaart

(66) Wanddecoratie in de vorm van oude planken met een bedrukking van een wereldkaart. Gebruikte materialen gezandstraalde folie op Mdf plaat Afmeting 73 x 120 cm

naar de website

Zwevende boekenplank

(02) Zwevende boekenplank gemaakt van hout met een folie met een print van boeken. Grappig toch een boekenplank van 3 zwevende imitatieboeken.

naar de website

Hangende boeken

(02) Heel apart boekenrek waaraan de boeken hangen aan koorden. De boekenlijst zelf is gemaakt van Wenge hout.

naar de website

Luxe Muurdecoratie

(06)Een prachtige houten muurdecoratie van het merk LaForma. Ht is een vierkant paneel welke is ingelegd met strookjes gerecycled teakhout.De decoratie is perfect afgewerkt en heeft een luxe uitstraling.

naar de website

Wandklok Roman

Behalve een klok is dit ook een prachtige muurdecoratie.Deze wandklok is gemaakt van hout, metaal en kunststof.Het is een prachtig exemplaar welke al snel in verschillende woonstijlen zal passen.

naar de website

4-Luik Mondriaan

(18)dit is een moderne vierluik houten muurdecoratie met een afbeelding die lijkt op een Mondriaan beschildering.

naar de website

Wandplank

(11) Houten wandplank met 2 open vakken voor het uitstallen van kleine spulletjes. Rechthoekige vorm met een afmeting van 70 x 35 cm met een diepte van 20 cm. door zijn grove hout perfect passend in een industriel interieur

naar de website

Wandconsole

(66) set van 3 wandplankjes met onzichtbare ophanging. De consoles hebben verschillende afmetingen. dubbel gelakt in de kleur wit en daarna bewust gebruikssporen aangebracht.

naar de website

Wandbord Denver

(66) Dit donkerbruine houten wandbord wordt als memo-bord gebruikt.Er zijn twaalf metalen klemmetjes op aangebracht waar een stuk papier in geklemd kan worden.

naar de website

Wandpaneel Barcelona

(188)Een zeer mooi uitgesneden houten wandpaneel in de kleur light Grey.Dit paneel heeft een afmeting van 120 X 120 centimeter maar is tevens in andere afmetingen te verkrijgen.

naar de website

Spiegel Nedmac

(11) Dit is de spiegel "Nedmac" van het woonmerk LaFaorma met een omlijsting van langwerpige blokjes hout. Door de grofheid en gebruik van verschillend hout ontstaat een mooie schakering van van houtkleuring en ongelijkheid.

naar de website

Wall Dots

(18)Met deze ronde houten schijven is het makkelijk om kleine lege ruimtes aan de muur op te vullen en een betere uitstraling te geven.Deze "Dots"zijn eenvoudig aan de muur aan te brengen en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen.

naar de website

Met takken

(11)Deze muurdecoratie bestaat uit een wit houten frame welke gevuld is met een aantal dunne houten takken in verticale richting.De muurdecoratie straalt een soort natuurlijke rust uit.

naar de website

Manzamitto Whitewash

(188)Dit is een raampaneel of wandpaneel in de kleur wit.Het is een prachtig stuk houtsnijwerk die aan beide kanten is bewerkt.U kan dit exemplaar dus aan de muur hangen maar ook voor het raam plaatsen.Het wandpaneel is helemaal met de hand vervaardigd.

naar de website

Bloemenzee

(18)Hoewel Kek Amsterdam bekend is van de vele sfeervolle muurstickers hebben zij ook een aantal houten muurdecoraties in het assortiment.Dit is een houten paneel met een print van mooi gekleurde bloemen.De decoratie heeft een afmeting van 60 X 80 centimeter.

naar de website

White Wash Paneel

(188)Een prachtig en apart vierkant White wash paneel met een afmeting van 60 X 60 centimeter.

naar de website

Houten wanddecoratie

(66) Wanddecoratie gemaakt van Albasia hout in de kleur turquoise Afmeting 60 x 60 cm met een diepte van 4 cm

naar de website

Memobord

(02) Memobord en tevens door middel van haakjes ruimte om kleine spulletjes aan op te hangen

naar de website